Thuisarts.nl

Betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid

Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie van uw huisarts over gezondheid en ziekte.De site is bedoeld voor mensen die klachten willen verminderen, twijfelen of ze naar de huisarts moeten, meer willen weten over een diagnose of die op zoek zijn naar meer informatie over gezondheid en ziekten.

Bent u weleens op zoek naar medische informatie? Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie van uw huisarts over gezondheid en ziekte. De site is bedoeld voor mensen die klachten willen verminderen, twijfelen of ze naar de huisarts moeten, meer willen weten over een diagnose of die op zoek zijn naar meer informatie over gezondheid en ziekten.  Thuisarts.nl is samengesteld door huisartsen. U kunt zoeken op beginletter of lichaamsdeel. De informatie is betrouwbaar en onafhankelijk, en in duidelijke en begrijpelijke taal.

Elk onderwerp begint met een korte samenvatting. Wie verder klikt, krijgt antwoord op vragen als: Waardoor komt het? Kan het kwaad? Wat kan ik er zelf aan doen? Hoe wordt het behandeld? Wanneer moet ik contact opnemen met de huisarts? Naast informatie krijgt u advies over wat u zelf kunt doen, en of het nodig is om de huisarts te bezoeken.

Vaak staan er filmpjes of plaatjes bij met uitleg.

Ga naar de website